To challenge oneself 

To feel alive

To learn

To Dare 

To change

Wow vilken dag. Hoppade in och vickade en klass som egentligen var en zumbaklass. Hade gjort en enkel dansklass. Delat upp på hela åttor eller minst på fyror. Vet att många skulle vara oroliga att det skulle vara svårt eller kanske inte ens våga vara med. Men all kom, jag såg tveksamheten i deras ögon när det inte var zumba. Men efter några minuter så slappnade alla av och dansade för fullt. Visst det var en utmaning för mig att lyckas matcha deras förväntningar och våga gå all in. Men så lärorikt och underbart kul och se att det fungerade. 

På eftermiddagen var der dags för Garuda. Såg att det behövdes lite mer teknik tänk idag, så jag stannade upp, skalade av och gick igenom tydligare. Så nyttigt att hitta olika sätt att vara pedagogisk och få deltagarna att fortfarande tycka det är kul fast vi bryter ner en rörelse och repeterar och repeterar. Belöningen , att de fick till det. Belöningen för mig att ha tänkande och aktiva elever 😉 

Jag har valt att arbeta på olika ställen och olika klasser just för att hela tiden hålla mig vaken och närvarande. Se vart vi är just idag, att vara flexibel.

Visst det är inte alltid enkelt som idag men jäklar vad lärorikt.