I’m building on my  own story,

Never ending,

Layers of layers,

Transforming,

Learning,

Leaning,

Reaching,

Every single day,

Sharing, 

All.

Att vara nyfiken, våga inse att det finns så mycket där ute. Att vilja lyssna, fundera, att om och om igen vakna upp i oss själva. Att vara öppna. Så fort vi blir rädda sluts vi. Vi är inte längre mottagliga. Vi är snabba att svara innan den andra pratat klart, vi vet redan, vi kan allt, vi håller hårt om oss själva.

Om vi stannar upp och verkligen lyssnar, lutar oss tillbaks i den andras ord kanske vi hör orden lite bättre och lär oss lite mer om oss själva.

Jag försöker ta någon utbildning eller kurs varje termin för att hela tiden jobba vidare med mig själv, känna mig levande, utmanas, lyssna på andra, se på saker på andra sätt, andra rutiner och att låta bli sedd med andra ögon.

Visst ska vi vara hungriga på att ta oss vidare dit vårt mål är men våga även stanna upp på vägen och reflektera, känna efter, vad har jag lärt mig, har jag landat i just det eller ska jag bara ha mera?

Jag är otroligt tacksam för de jag mött på mina utbildningar och kurser, allt vi delar med oss av varandra, så lärorikt och så nyttigt. Komma utanför sin dagliga rutin.

Nästa tisdag 30/8 kör vi löpworkshop med Mikael Svensson, PT på Crossfit nordic och utbildare för The Academy. 2h praktiskt och 1h teori, alla är välkomna. Anmäl dig idag, pris 300kr.

Musik: La la la , Sam Smith

Foto: Ⓒ delafoi.cc