Idag var jag lite tidig på lunchen, har känt av mina 12h handstående och kom på att dom faktiskt även har behandlingar på Yogayama.

Jag är tråkigt kritisk när det gäller massage. Ska jag ta en massage vill jag inte bli insmörjd, prata eller frysa.

Jag frågade i kassan om det fanns någon ledig tid och det fanns det, om fem minuter. Vilken tur!

Jag visste precis vad jag ville prova:

VISHESH – DJUPGÅENDE MASSAGE

En djupgående och dynamisk helkroppsmassage som stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystem samt löser upp blockeringar i energikanalerna. Tekniken omfattar långa strykningar kombinerat med knådningar. Befriande när man lider av spända muskler och stelhet.

Jag fick handduk, morgonrock och lås. Bytte om och satte mig och drack varmt vatten med ingefära.

Jag fick en bra förklaring av massagen och fick berätta vart jag var stel.

Jag kan verkligen rekommendera just den här massagen den här årstiden för den varma oljan som användes. Massagen var grymt bra och proffsig, sällan jag känner att hela kroppen blir jämt och ordentligt masserade men det blev den. Extra plus för fot och handmassagen.

Klockrent spontant beslut idag känner mig så mycket mjukare i bröstryggen och handlederna.

Musik: Hyde