•There is always room for growth•
Det har varit tyst här den senaste tiden. Mycket med jobb och även tid till att reflektera över min sista utbildning jag var på i München. 

Jag vill ge mig tid att låta saker på bästa sätt falla på plats. Se hur jag kan använda det jag lärt mig och även se till att låta mig själv växa i det nya.

Jag älskar detaljer och det kan vara både motiverande och utmanande (nästan på ett negativt sätt, men bara nästan). Att inte hamna under ytan att tappa motivationen utan se möjligheterna att växa och utvecklas. Så se detaljerna som du utvecklar när du tränar smart. Utnyttja dom. Det är så bra att bygga upp en bra plattform i sin egna träning så när vi prövas på något oväntat så är vi så välförberedda att vi kan lita på att göra vårt bästa. 

•Kommande workshop i Yogiwod den 23/4 kl17:15-19:16 på Crossfit Fristaden. Endast en plats kvar. 

• läs gärna den här bloggen Viveka