Are you speeding through life?

Gambling with life!

Why?

Igår var jag hemma nästan hela dagen. Bokade av dagens pass på morgonen så jag kunde sitta lite extra med min kopp kaffe. På eftermiddagen blev det läsa i solen. Hittade en mening jag strävar efter i min träning/vardag :”When tension in the body are balanced, there is a sensation of effortlessness; the bones are ”floating in a sea of tension” as Myers said….

Så tänk inte bara på träningen utan vardagen också, är vi alltid stressade så missar vi känslan att vara här och nu, att andas hela våra andetag. Kroppen är hela tiden på spänn. 

Jag upplever att om man så kommer i tid och men stressat sig dit innan så kan man inte riktigt tillgodo se sig det. Hjärnan är fortfarande på i samma och gör vi då något med samma höga tempo sedan har ett tight schema efter igen så vad är nytta? Eller sätter vi oss och äter så slänger vi i oss maten och kanske alldeles för mycket för.

Vi kanske till och med blir så vana att ha den känslan att vi inte kan släppa den till slut…..

Musik: light as a feather