Movement

Breath

A process in creating or finding space in yourself  ~Lollo S 

Rörelse och andetag är ett fantastiskt sätt att frigöra oss själva, slappna av och låta kropp och huvud släppa taget.

Igår blev det en lugn löptur i skogen, ojämna steg i snön vilket gav sköna rotationer i bål och rygg. Lite lätt hinderbana där jag inte fick utrymme till att tänka mer än på steget och min kropp. 

För mig är det som meditation att träna, släppa mina vanliga tankar. Har jag tappat min rythm i andetaget hittar jag tillbaks till det och då även tillbaks till mig själv, mitt center. Jag släpper taget och kroppen skakas om och hittar tillbaks.

Så känner du dig fast, instängd, ut och rör på dig, låt dig skakas om lite så kroppen slappnar av, andas, lyft blicken och se dig omkring.

Musik: Mere gurudev