Då är det några timmar kvar av 2017. Vad tar jag med mig, vad lämnar jag. Jag tror inte det är så viktigt att fundera på egentligen om vi inte gör aktiva val i vår vardag.

På min blogg, instagram, klasser hoppas jag inspirera er till är att inte fastna med mobilskärmen och se på hur livet händer där utan att ta er ut själva och låta livet hända i verkligheten. Visst är det fantastiskt att vi kan hänga med varandra på nätet, träna, chatta, se semesterbilder osv men vad slår egentligen att göra det på riktigt, att ses och prata på riktigt.

Jag har en helt fantastisk kund, Jennifer, hon tar inspiration från nätet och sedan ger hon sig ut i verkligheten och gör det själv. Jag har flera kunder som gör samma som henne. Det är det jag vill inspirera till. Ut och gör det ert eget. Våga! Det är som när vi lekte ute när jag var liten, ena stunden ramlade man och grät av rädsla och smärta, några minuter senare var man uppe på benen igen och sprang i 180 med ett leende på läpparna som inget hänt.

Jag upplever att vi har så mycket att uppdatera oss på nätet, konversationerna jag oftast hör i omklädningsrummet ”jag vet inte hur jag ska hinna med att se alla serier… så många bra” sedan rabblar dom upp sitt serieschema dag för dag och klockslag. Jag ska vara ärlig, jag är så otrendig, ser max på tv 1h i veckan.

Ut med er, rör på er utomhus, träffas och prata på riktigt det är mycket bättre än vilken tv-serie som helst, läs böcker, gå på konserter, bio.

Jag ser en generation som missar så mycket verklighet för de bara sitter framför sina skärmar och dagarna försvinner, man pratar inte ens i mobilen.

Så 2018 bestäm er för hur mycket skärmtid ni ska ha, varför, vad är viktigt på riktigt? Livet är här och nu!