WaterRun

When in doubt

-breath out!

and then go for it!

Första november och vi vaknar upp till extremt mycket syre, hagel och friska vindar. För mig är det bästa att teama up med vädret är att ta mig ut på morgonen. Vädret blir på något sätt bättre när jag joggar runt där i skogen och längst mälaren och njuter av att allt det här finns precis utanför min dörr. Det är inte så att jag bara jippie nu kör jag varje morgon när jag öppnar ögonen, utan jag går upp tar en kopp kaffe vid köksbordet i lugn och ro sedan övertalar jag mig själv att ta mig ut. Den här rutinen brukar jag sätta varje höst ungefär när vi ändrar till vintertid. Jag vet att jag mår så mycket bättre av att komma ut, det är det jag älskar med somrarna de långa dagarna, det finns hur mycket tid som helst att ta sig ut. Tiden finns där nu också det blir bara att jag får sätta lite mer rutiner så att de blir av. Egentligen är löpturerna ännu skönare nu när det blåser och regnar, det är ljuvligt friskt, duschen blir extra skön och resten av dagen känner man sig lite piggare.

Löpning tycker jag är helt underbar för att påminna mig om min andning precis som yogan. Att få 30-50min helt tyst ute i naturen och andas, vara precis bara här och nu.

Musik: Breathing underwater

Jag klär mig rätt varmt nu, blir varmare tights, lager på lager av tunna tröjor, väst och mössa såklart. Samtidigt som det ska vara varmt ska kroppen kunna andas och känna sig smidig. Här är några av mina favoriter från NIKE .