När det tar emot

När saker inte går som du tänkt

Går du in med samma tankesätt, 

Ursäktar dig…

I veckan kände jag att det hände något i min löpning. I onsdags när jag sprang en annan sträcka för jag ville till badet märkte jag hur lätt steget gick och att min bröstkorg var hur flexibel som helst, andningen var lätt. 

När jag var i Skåne blev det löpning tre dagar i rad. Passade på för naturen är magisk. Kände att det var tungt men fokuserade inte på det utan hur fin löptur jag fick och hur skönt det är att vara ute i naturen. Jag söker sällan PB i min träning utan känsla och teknik är hjärtat för mig. Ett PB för mig kan vara att ta mig längre i min rörlighet , handstående, hitta en bättre känsla i vissa träningsmoment.

Hur gör du? Känner du efter i din träning, nja dålig dag, oj vad det känns tungt .. eller går du in i ditt ”pace” tänker på allt gott träning ger och kör och litar på oavsett om det är din bästa dag så är det fokus här och nu. Inte bara kan du lyckas med ett bättre träningspass utan säkrare med fullt fokus på vad du gör nu.

Den här veckan har varit extra tuff jobb vecka där jag har varit grymt fokuserad på pappersarbete, avsluta saker och vara extremt organiserad. Så igår när vädret var dåligt jobbade jag tills skrivbordet var tomt. Kom hem sent och kunde gett mig ursäkt att hoppa ett träningspass. Men jag var själv hemma så jag utnyttjade det och gav mig löpningen som belöning för en bra arbetsvecka. Vad hände? Jag gav mig redan innan en positiv energi, jag lovar den är garanterad 100procent bättre än alla energidrycker i världen!! En så jäkla hälsosammare rutin!!
Vad hände? Det syns nästan på bilden, jag kom ner på 3:30/km. Om det var viktigt för mig , nej men känslan var obeskrivligt bäst. 

Så tänk på vad DU ger dig för förutsättningar när du pratar med dig själv innan och under din träning, hjälper du dig själv?

Musik: RUN RUN RUN