Tänkte dela med mig vad jag pratade mycket om på mina klasser förra veckan och jag har även skrivit om de i de två sista bloggarna, våra tankebanor.

För att utveckla våra tankebanor behöver vi lära oss mer men även få bekräftning att vi är på väg i rätt riktning. 

Så när jag jobbar försöker jag ge er tips på hur ni kan träna smart och hälsosamt. Är ni på mina klasser så hjälper jag er med tekniken. Ser jag hur ni utvecklat och förstått tekniken är jag noggrann med att berätta det. Lika så om jag behöver ge er nya nycklar att ta er vidare. Jag försöker även påminna oss om våra tanke banor, vår inställning till oss själva och vår hälsa.

I fredags påminde jag er 10 minuter in i på mina klasser att se det här kan ni göra de dagar ni inte hinner in till mina klasser, 10 minuter är bättre än inget.

Jag påminde även i helgen att träning aldrig ska vara någon bestraffning utan en belöning. Att ni tränar för ni älskar er själva och tar hand om er. Att om ni vågar ge mer av er själva kommer grannen brevid också göra det.

Blir vi mer medvetna att kropp och knopp hör ihop kommer vår träning bli ännu roligare och hälsosammare.


Blev så glad när en deltagare på mina yogiWOD pass hade lagt ut en bild på mina anteckningar från mina klasser i Eskilstuna igår på insta. Min ordinarie klass i Eskilstuna var inställ eftersom jag var i Falkenberg. Trots att jag inte hade klassen så blev det en tanke påminnelse, ett mindset. Bästa som finns när vi påminner varandra, hjälper varandra att utvecklas, lära oss nya sätt att se och känna våra tankar.