- Kycklinglårfilé
- Små tomater ca 6-8st
- Kycklingbuljong 2st
- Pasta alt sallad
- Ruccola
- Avokado
- Olivolja
- Groddar
Extra: matlagningsgrädde och mozzarella
Två kastruller med vatten, koka upp. En gryta att lägga kycklinglårfilerna att stekas i. Pasta kokas i en kastrull o lägg i tomaterna i andra. Tomaterna plockas ur när skalet spricker. Skala tomaterna det ska lossna lätt och lägg i mixer med olivolja o ruccola. Mixa.
När kycklingen stekt på i några minuter häll över tomat röran och smula i två kycklingbuljonger. Rör om och låt det stå på ca 7grader i några minuter. Salta och peppra. Om man vill ha lite tjockare sås så ta en halv deciliter matlagningsgrädde.
Innan du serverar kan du även ha i en mozzarella i små bitar. Skiva en avokado och lägg det med lite ruccola på tallriken. Blada pastan med groddarna.
Lycka till, klar på 12minuter
Senaste kommentarer