Ingredienser:

  1. Kycklinglårfilé
  2. Små tomater ca 6-8st
  3. Kycklingbuljong 2st
  4. Pasta alt sallad
  5. Ruccola 
  6. Avokado
  7. Olivolja
  8. Groddar

Extra: matlagningsgrädde och mozzarella
Två kastruller med vatten, koka upp. En gryta att lägga kycklinglårfilerna att stekas i. Pasta kokas i en kastrull o lägg i tomaterna i andra. Tomaterna plockas ur när skalet spricker. Skala tomaterna det ska lossna lätt och lägg i mixer med olivolja o ruccola. Mixa.
När kycklingen stekt på i några minuter häll över tomat röran och smula i två kycklingbuljonger. Rör om och låt det stå på  ca 7grader i några minuter. Salta och peppra. Om man vill ha lite tjockare sås så ta en halv deciliter matlagningsgrädde.

Innan du serverar kan du även ha i en mozzarella i små bitar. Skiva en avokado och lägg det med lite ruccola på tallriken. Blada pastan med groddarna.

Lycka till, klar på 12minuter