Två lördagar den 30/7 och 6/8 annordnar Omid Dadary och Lollo Stapel ett bodycompat/yoga/dans event för ALLA. 

Vi vill ge er chansen att svettas, skrattas och umgås på er semester och så klart utmana er lite också, VÄLKOMNA
Schema:

12:00 Bodycombat  med Omid Dadary

13:15 YogiWOD med Lollo Stapel

15:00 BDIS /Dans med Omid Dadary
För att boka din plats maila lollo@myjungle.se. 


Omid Dadary: Jag har jätte stor respekt för kroppen och vad den kan åstadkomma.

Det här är vad jag tror på: 

”Allt är möjlig, så länge du har en högre syfte med bra och positiv konstruktiv stöd.”

Jag har jobbat med träning på olika gym och friskvårdsanläggningar sen 1995 Som Personlig tränare, Kostrådgivare och Gruppträningsinstruktör.

I 11 år jobbade jag på TheAcademy (En av Sveriges främsta utbildningsorganisation) som en av deras lärare för Gruppträningsutbildningar, Styrketräningsinstruktörers utbildningen och Personlig tränare utbildningen. Ända sen 1999 har jag även hållit i olika typer av Workshop, föreläsningar och inspirationsklasser på mindre och större event/konvention.

Jag är utbildad Dansare från Balettakademin Stockholm, gick ut 2004.

Jobbat med artister och på scen sen jag var 16 år. Även idag hjälper jag artister med deras scen framträde, shower osv.


Lollo Stapel: För mig handlar livet om rörelse, energi och glädje. Att hela tiden våga lära sig mer och utvecklas. Att samtidigt ha en ödmjukhet till sin egen resa. Min drivkraft är min passion för träning och hälsa, viljan att dela med mig av den på ett enkelt sätt. Jag vill inspirera till att skapa mer fred med oss själva, att se möjligheten att må bra i det enkla, våga kliva utanför vår bekvämlighetszon. Jag tror att genom att ta hand om oss själva så mår vi bättre och blir tryggare i vem vi är.

Tänk att få åldras och samtidigt ha med vår rörlighet, styrka och energi, att kunna fortsätta utvecklas och hitta på galet roliga saker och skratta med varandra, att leva!

Jag har klasser på TV4 och Sturebadet i Stockholm, har pt yoga hos E2 elements. Jag har yogiwod klasser på Crossfit Fristaden och driver en egen Yogastudio.