Vi har alla superkrafter, det vi vet vi är bra på, det som gör att vi kan lösa olika saker i vår vardag. Vissa av oss behöver påminnas att vi har dom, att peppas i dom, markera dom så vi känner dom. Andra behöver påminnas att släppa sina superkrafter så de inte bränner ut dom.

Var på en bookrelease om återhämtning och direkt efter på en föreläsning om tänk om, två helt olika personligheter och presentationer men samtidigt samma grund – vår hälsa.

Det som jag tänk igenom efter gårdagen är det här med superkrafter. Superkrafter är så häftigt och ger oss så mycket möjligheter att få oss ta oss igenom och nå nya utvecklingar och mål. Men om vi använder dom 24-7 kommer de istället tömma oss för att ge oss kraft. Visst titta på de som är i sina superkrafter 24-7 vad de ser starka och positiva ut men hur mår de på riktigt? Om vi inte stänger av våra superkrafter hur vet vi att vi verkligen använder dom hälsosamt för oss själva och andra? En riktig superhjälte sover väl inte i sina superkrafter och dräkt? Tänk om vi skulle testa stänga av dom och bara använda dom när de behövd, tänk om vi skulle må bättre och bli gladare, tänk om vi skulle bli tryggare i våra superkrafter, kanske ännu bättre superkrafter när vi väl använder dom?