-Våga göra mer fel!

Ja om jag ångrar något så är det att jag inte vågat mera. Just mera fel. Vadå gör jag aldrig fel? Jo varje dag men jag tror jag skulle behövt göra ännu mera fel. Om det är försent, nej absolut inte.

Varför fokus på fel? Vad är fel? Är det verkligen fel?

Men att våga mer gör att vi behöver våga att saker kan bli fel innan vi lärt oss, innan vi vet vart vi är på väg på riktigt. Att även lära sig att ta sig upp igen ur olika situationer.

Människan fungerar på ett så häftigt sätt, hur vi anpassar oss i olika situationer, hur vi lär oss eller väljer att inte lära oss.

Igår hade jag en yogiWOD® base workshop i Stockholm och det är helt magiskt att få jobba med olika kunder med olika träningsbakgrunder, träningsmål på en och samma plats. Att se hur vi lär oss av varandra genom att mötas, prata, reflektera, uppleva och se våra olika kroppsrörelsemönster. Att tillsammans våga göra vad vi kallar fel för att lära oss något som kanske gynnar oss bättre. Att olikheter kanske inte är så olika och fel kanske är något bra för att vi ska förstå något tydligare och inte bara ta det för givet……

Så vad jag ångrar att jag inte gjort eller vad jag skulle gjort mera av…. kanske det är det här ska jag göra mer av?

  • Nästa workshop Handstand 22/4 på Crossfit Fristaden, alla är välkomna medlem som icke-medlem. Se kalender!