IMG_8444.JPG

Igår var det dags igen, fredag och klasser på Sturebadet. Hade ändrat om lite i Bootcamp klassen och lagt in lite rörlighetsövningar. Så kul att se hur hela gruppen kämpar. Igår var det några nya, vissa var trötta så det var inte så oorganiserat och ofokuserat i början så det gällde för mig att få ihop gruppen och hitta energin, men efter lite extra armhävningar så var det bästa teamkänslan och alla var med.

Temat igår var mycket teknik och hitta rörelsebanan för att gå utrymme till övningen utan att tappa tempo, tror vi lyckades rätt bra 🙂

Namaste Sturebadet!

Bästa låten till sista övningarna vi gör tillsammans, idioten och burpees är Gaspedal, stretchlåten ni frågat om är Billie Jean

Ha en underbar lördag, jag kör en pyjamas förmiddag och njuter av en helt ledig lördag men inget inbokat. Var in på &otherstories och hittade en massa roliga spa produkter så det blir nog lite hemma spa.

IMG_8470.JPG

Ni har frågat om sköna snygga softpants att träna i. Jag kan rekommendera Nikes gråa tec, Reeboks blåa med rebook tryck på ena benet och igår hittade jag ett par riktigt sköna och snygga hos casall (kommer bild ligger i tvätten just nu).