When I rest

I am 

only

There is no time

Idag har jag varit HELT ledig. Får ofta höra hur har du planerat din semester, vad ska du göra? Då ska jag berätta jag är sämst på det. Har aldrig gjort det. Jag älskar däremot ta ledigt när jag vill. Jag behöver inte flera veckor, har som Max 2 veckor. Men kan jag jobba lite mer ibland mindre beroende på vad det är för månad i och med löner, skattedeklarationer och årsbokslut. Plus på sommaren tar jag hel ledigt från mina klasser och kunder i STOCKHOLM, nästan två månader. 

Jag har tagit två dagar minisemester med min dotter, magiskt att få vara ensam med henne. Lyssna på hennes funderingar, lära mig en massa, bara vara, lyssna på musik, skratta, träna.


Idag inget bokat, vi har tränat, jag sprungit i skogen, hon på gymmet. Vi har badat varmbad och jag doppade mig i havet.


Vi har promenerat runt i Båstad, i tystnaden. För turisterna har inte kommit ännu. Det är underbart lugnt. Älskar verkligen att kunna gå överallt. Idag fick vi ihop över 20 000steg.

Ja det här är min slags dag att ladda om, att inte behöva fundera på något, inte lösa något, inte ens veta vad klockan är, vara i naturen vid havet. 

Såklart blev det en massa bus oxå, måste ju våga lite galenskaper, kan inte vara föööööööör lugn.