IMG_7727.JPG

Idag träffade jag en vän när jag åt lunch. Vi kom så klart in på träning och han berättade att han saknade motivation, det känns inge roligt att träna. Han frågade mig att jag kan ju inte tycka det är roligt att träna?

Om jag tycker det är roligt? Loooove IT! Om jag alltid tycker det är roligt? Nej men allt som oftast. När jag inte tycker det är kul är det oftast pga att jag har tränat för ensidigt, jobbat för mycket, sovit för lite, dålig kost. Men jag är rätt noga med att inte hamna där så allt som oftast har jag sjukt kul när jag tränar. Varierar min träning, tar vara på den tid jag har, se till att bli inspirerad & även utmanas ibland. Plus att ha humor när jag tränar, om jag känner att det känns tufft försöker jag säga åt mig själv var inte så hård mot dig själv, skratta åt det. Det hjälper mig.

Hur känner du?

Musik: cheerleader