Its not about where or who you are, 

what day or time it is, 

good or bad wheather or day,

Its all about you, what you choose to do.

Här sitter jag nu med en kopp kaffe och njuter, det här är ett av det bästa jag vet. Att vara ute i naturen som nu att ha varit ute med min SUP bräda och sedan haft Bryggyoga.

Jag sätter mål varje dag för att ge mig bra förutsättningar att må bra, ha en bra känsla. Vad jag vill bli klar med på jobbet, att få till ett träningspass eller att inte träna alls. För mig blir saker gjort. Jag ger mig tomma luckor där inget kan störa mig och jag kan ta helt ledigt.

Som igår kväll bestämde jag mig att åka in tidigare till jobbet och få undan papper då jag kunde åka ut innan bryggyogan och SUP yoga. Vädret var inte det bästa när jag satte mig i bilen på väg till Sundbyholm men jag ville verkligen ut och vad gör det om det blåser och är moln? 

Jag kom ut och solen sken, fick en hel timme ute på Mälaren, helt magiskt och så värt det.

Så vill du göra något ge dig själv bästa förutsättningarna för det, inte ursäkter. Lär dig på vägen hur du skapar det genom att stanna upp och reflektera.

Sortera din vardag, vad är viktigt, vad ska bort för att få den tid du behöver? Stanna upp, var ärlig mot sig själv, våga sätta nya rutiner.

Säger det ofta på mina klasser, det är hur ni tar hand om er i vardagen som ni får utdelning av när ni tränar.

Musik: sorceress