Den här bilden påminner mig om varför jag började. Jag älskar rörelse, det får mig att skratta och slappna av, -rörelseglädje!

Visst jag gör allt det som jag kanske inte skrattar åt just då för att utveckla både fysiskt och mentalt. För du kommer väl ihåg att när du gör något du inte känner dig bekväm i, orörlig, svag… då lär du dig mer om dig själv, du utvecklas mentalt.

Ibland kanske vi vill för mycket vi gör våran hemläxa, förbereder oss på alla sätt och så blir det inte som vi tänkt oss. Frågan är släppte du all förberedelse innan, klappade dig på ryggen och sa heja dig, du har förberett dig, du är redo, nu kan jag köra och göra det jag tycker är så himla kul?

Snälla kom ihåg varför ni började, att ha kul!

Att om du peppar någon innan tävling säger, heja dig du är redo, du är ditt bästa jag idag, ut och gör det du brinner för, här och nu.

Det är mycket som ska vara med, kost, vila, träning osv. Men det kan vi inte göra något åt när vi väl stå där så det finns inget att fundera på, kör för alla träningar du nött, all förberedelse, bara kör!

Jag är otroligt tacksam över att haft kollegor som trott på mig och hjälpt mig när jag tävlade som instruktör och även coachat mig utanför det till att få bättre teknik och pedagogik. Varit ärliga när jag inte varit redo, stöttat mig när jag varit det, delat med sig av så mycket bra. Ett av de viktigaste var just att vara så förberedd, kunna allt material och musik i minsta detalj, att ha styrkan, rörligheten, att vara där, se alla och slappna av och vara just jag, dela med mig av min glädje  <3 

Så kom ihåg varför du började <3

Här kommer en låt från ett magiskt minne när jag teamde en aerobicklass med aerobicpionären Agneta Antonsson, wow helt galet stort! Mixen är grym: Immortal megamix, Michael J.