Does one thing take away another..

Jag är ingen tv-serie eller Netflix fan. Jag är hellre ute i verkligheten. Vet att det är en stor sak över att följa olika serier eftersom vänner ofta frågar mig och jag hör hur ni planerar era dagar runt dom. Jag blev med Netflix för en månad sedan för att jag ville se en dokumentär. Sedan hittade jag en fantastik serie om konsten att designa. Att lyssna hur de tänker, strategier för att skapa och lyckas komma dit de vill. Men det bli väldigt sällan att jag tittar.

Eftersom jag har barn så är det en utmaning att lära sig möta dom i hur mycket, varför och när vi använder oss av mobiler och datorer. Att för mig se fördelar och nackdelar. Om jag inte möter dom i deras värld är det svårt att få dom lyssna på mig. Så jag kan inte bara hålla fast i det jag helst gör utan även testa det de gör, Netflix och dataspel tex (det sistnämnda går sådär). Hur ska jag annars kunna möta dom och förstå? Jag kan inte ha en åsikt om något jag inte själv provat.

Så hur kan dataspel vara bra om du utövar sport? Jo om du spelar tex FIFA18, det krävs rätt mycket strategi om vilka spelare man har, hur man lägger avslut, kemi mellan spelarna osv. Det krävs rätt mycket planering. Så du lär dig vara strategisk. Om du utövar en sport, tränar och vill få utveckling så behövs en strategi hur du tar dig dit. Så se din styrka i att du är van att ha strategi i ditt dataspel och implementera det i din träning.

Se sambanden, vi har alla styrkor, identifiera dom, använd dom mera även om det är dataspel.

Ge dig själv mellanrum när det känns som du inte tar dig vidare, du funderar på att ge upp, ge dig själv rutin på att stanna upp, vad ser och känner du egentligen. Har du varit här förut?

Såg Lo and beHOLD på tåget idag, kan varmt rekommenderas.

Så det ena tar inte bort det andra, fint om det går att se fördelen med att vara upp och nedkopplade. Fördelen att bli inspirerad, fördelen att uppleva något själv…