You Don’t grow when you are comfortable..

Den här bilden kommer från ett casall event i Münchenbryggeriet,en helt magisk byggnad med ljuset och utsikten. Fantastiska förutsättningar att skapa träningsevent.

Men nu skulle jag ju skriva om hur vi utvecklas när vi hamnar utanför vår komfortzone det kan faktiskt också ha med vart vi är för att våga men nu tänkte jag på något annat..

Skrev sist om hur jag bryter mina mönster för att skapa nya och lära mig mer om mig själv. För att göra det behöver jag våga kliva utanför min bekvämlighetsruta, mina rutiner jag vet jag hanterar. Då krävs det att jag känner mig trygg i mig själv. Vi kanske kan göra det ändå utan en trygg plattform men vi kommer ha svårt att känna nyanseringarna, få nycklarna att utvecklas att vilja fortsätta, att orka. Vi kan ha någon som pushar oss att våga men i långa loppet behöver vi först och främst tro på oss själva. Likväl som vi lär oss genom att våga mera så behöver vi våga hitta en trygghet i oss själva, stanna upp och känna efter emellan våra ansträngningar att göra något nytt. Vart är jag? Känner jag mig trygg i min resa? Jag lovar att resan kommer bli så mycket roligare och att vi säkerligen kommer lära oss ännu mera.

Jag vet att jag inte alltid lyckas känna mig trygg i att kliva utanför min bekvämlighets ruta, jag kan vara trött, kanske pushat mig för mycket, känner att jag tappat mitt driv.. Det är att vara mänsklig, vi kan inte alltid känna att det är rätt. Men när topparna prickas in så är det så häftigt att känna hur huvud och kropp samarbetar.

Lyssna på dig själv, lär dig känna ditt driv, vi har alla ett, det är unikt, dina egna parametrar för att skapa din motivation och utveckling. Kör inte över dig själv hitta din drivkraft, hitta något som är hållbart för dig.