Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

yogiWOD® BASIC workshop Nordic Wellness Stockholm

2018-04-07 @ 14:30 - 17:00

450kr

yogiWOD®  Base WORKSHOP 

yogiWOD® ger dig möjligheten att utveckla din rörlighet, balans och styrka. Du får tid till att få mer kroppskontroll och kroppsmedvetenhet under yogiWOD®, vi stannar upp i övningar om det behövs och går igenom det ännu tydligare, det är fritt att ställa frågor i passet.

Rörligheten är en viktigt grundsten i allt från din kondition, styrka, koordination och snabbhet. Har du en bra rörlighet så ger du dig bättre förutsättningar till bra teknik och resultat. Det kan även hjälpa dig att undvika onödiga skador.

Har vi en bra rörlighet och kroppsmedvetenhet kommer vi kunna utveckla mer kraft, utföra effektivare rörelser, känna mer rörelsefrihet,  bättre kroppshållning och reaktionsförmåga.

Varje WOD har ett tema. Det ingår alltid, rörlighet som styrkeövningar och det är enbart kroppen vi använder. Temat kan vara allt från handstående, T2B, Pullups, dips, Burpees, andning, höfter osv. Jag ser till att klassens utformning passar deltagarna på klassen.

Jag ger ALLTID personlig feedback under yogiWOD®. Går runt och hjälper till och coachar. Allt för att hjälpa dig vidare och motivera dig.

Vill du hitta ett bättre flow och känsla i din träning? Testa yogiWOD®!  

yogiWOD® BASIC Workshop går vi igenom grunderna såsom uppvärmning, olika core, handleds, fort- och benövningar som gör det lättare för oss att få bättre förståelse när vi ska lära oss huvudstående, handstående, burpees, pullups och toe to bar, eller bara ännu bättre teknik när vi gör våran egna yoga. Du får ditt egna kompendium med bilder som du kan anteckna i och jobba vidare med efter workshopen.

Earlybirld 450kr efter 27/3 550kr

Bg: 130-8055 Autocall AB, skriv namn och datum 7/4 2018

Detaljer

Datum:
2018-04-07
Tid:
14:30 - 17:00
Pris:
450kr
Evenemang Kategorier:
, , , ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Plats

Nordicwellness västmannagatan
Västmannagatan
Stockholm,
+ Google Map