You can’t force it all the time or stress about things. It Will eventually block the movement & energy. 

Its like dancing, trust yourself to find your rhythm. I didnt say its easy but it is worth it, to find your own flow.

Jag har haft två helt magiska träningspass måndag och tisdag. Igår sa jag att jag skulle ringt i PB klockan, inte för att jag tog ngt PB med vikter men jag kände det som att jag var i min bästa form på länge. Jag kände mig lätt i min träning, att jag hade ett grymt teamwork med mig själv. Idag höll känslan i sig. All min Core träning för min Yogiwod och Core pass gav resultat i farmers walk och speciellt turkish get-ups. Kände stabilitet genom hela kroppen ut till kettlebellen. På amrapen 20min var det 500m löpning, 15 pull ups, 25 thrusters 500m löpning, 15 pushups, 25 sumohighdeadlifts, 500m löpning.  Jag missade sista 500m annars skulle det blivit tre varv. Det ända jag tänkte hitta tempot och flytet, slit inte. Det kändes så lätt. Återhämtningen gick så snabbt efter. Känslan är allt för mig. Jag skippar gärna pb’n utan går på känslan. Får jag ett PB så är det extra bonus.

Jag har jobbat väldigt mycket på min rörlighet vilket jag tycker gör stor skillnad i rörelse och teknik och stabilitet. 

Jag ger mig Max tre dagens pass i veckan , oftast blir det två. Sedan lite yoga varje dag, allt från 90min till 20min. Två konditions pass i veckan, ett dans och ett löppass. Såklart en hel vilodag. Vissa veckor blir det betydligt mindre träning med det stressar jag inte över för jag vet att jag tränar långsiktigt. 

Sömn och mat är avgörande för att jag ska hålla. Så lampan släcks senast klockan tio. 

I move to create space for force, I Dont force myself….