Vad är träning för dig?

Vad vill du få ut av din träning?

Jag har ett klart mål i min träning, jag vill ha användning av den. Jag vill kunna leva ett aktivt liv med allt det har med det att göra. Som att orka vandra med min Yster SUP board till platser dit jag inte kan ta mig med bil. Att kunna ta mig ner och upp på olika platser med hjälp av både min fysiska och mentala styrka. Jag vill kunna se en utmaning och se en lösning plus ha självförtroende att lyckas klara det på bästa sätt, Men att även våga misslyckas för jag vet att jag orkar försöka igen. Jag vill vara ett bra team med mig själv. Jag vill även genom att inte bara träna med mig själv bli bättre att sammarbeta och teamworka med andra och även kunna se möjligheter och ge andra nycklar i sin utveckling. För mig är det en hållbar träning för det gör att jag vill fortsätta med min träning, håller mig nyfiken och vaken. Men även att kunna lekfullt röra på mig för det gör att jag tycker min träning är så rolig.

Har du en hållbar träning som får dig att komma tillbaks igen och igen? Vad är hållbar träning för dig?

Jag är nu igång och bokar upp min vår och sommar, vill du få hjälp att hitta till en egen hållbar träning?

Det finns möjlighet att boka PT med mig, allt från styrketräning hos Crossfit Fristaden, Yoga på min yoga studio, utomhus träning som styrka, yoga, löpning och SUP Board.

Ni kan även boka tränings och företags event med föreläsning, träning och kost där vi kan träna tillsammans på Crossfit Fristaden, Yoga utomhus på bryggan i Sundbyholm, föreläsning om träning och kost, bastu och SUP board.

Mina träningspass handlar inte bara om att ge er ett yogaflöde, träningspass, det handlar om att koppla samman träningen med en tanke som får dig vidare i din träning och känner mer förståelse till varför du tränar och gör att du själv vill fortsätta.

Välkomna att boka din början till en mer rolig hållbar träning.