Hälsa~ ”den process som ger människor möjlighet att öka kontrollen över sin hälsa och befrämja den…

Jag är så trött på all den här reklamen på att vi kan dricka hos hälsosammare, att vi skulle kunna rensa kroppen, bli starkare, bättre fokus eller ett av de löjligaste jag läst att vi skulle bli mindre stressade…

KOM IGEN! 

Vill vi må bättre så kommer ingen magisk dryck i världen oavsett om de smakar skumtomtar eller gjorda på magiska örter hjälpa er. Om vi vill må bättre behöver vi vara mer ärliga mot oss själva och ta tag i kost, vardagsmotion och hur vi helt enkelt mår, det är en process, lära känna oss själva, något riktigt smart!

Snälla om ni vill dricka något för ni tycker att det är gott gör det men lura er inte till att det är något annat. Själv äter jag hellre en skumtomtar någon gång än att dricka skumtomtar när jag tränar… varför skulle jag vara sugen på skumtomtar när jag tränar? Jag äter hellre en god middag med sallad och grönsaker än dricker något som ska ha örter i sig.

Ska jag dricka något för min hälsa så är det bara det bästa som gäller och det är vatten!