Age is whatever you think it is. 

You are as old as you think you are. 

-Muhammad Ali

Använder du din ålder som en ursäkt att gömma dig bakom? Tänker du ofta på din ålder?

För mig så får jag ibland stanna upp och tänka efter hur mycket jag fyller om någon frågar, för mig är jag inte min ålder jag är jag.

Finns det något bäst före datum när vi helt enkelt ska ge upp på allt?

För mig är åldern inte min begränsning, jag bryr mig inte om vad min ålder är, vill jag lära mig något så testar jag. 

Igår hade jag en bokad PT paryoga och vi hade så kul, killen som fyllde år och aldrig yogat satte sitt första huvudstående på hans första yogapass. Huvudståendet var hans belöning för att han vågade och att han fått till de olika flödena innan. Min belöning var att lyssna på hur han förklarade de olika delarna som gjorde att han kom upp själv och se lyckan att han fixade det.

Ålder är vad vi gör det till, gör vi inget av det så finns det rätt mycket där ute i livet vi kan lära oss om oss själva oavsett ålder.

Musik: Missing you, Erik Hassle